Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt, vanmiddag en vanavond in het noorden en oosten regen.

04 april 2019 door Jannes Wiersema

Er is veel bewolking, maar in het zuidwesten zijn er geregeld opklaringen. Lokaal komen mistbanken voor, die halverwege de ochtend oplossen. Vanaf het einde van de ochtend wordt de bewolking in het noorden en oosten dikker en valt er regen. Elders is er vanmiddag een kleine kans op een bui. De maximumtemperaturen variëren van 9°C in het noordoosten tot lokaal 12°C in het zuidwesten. De wind komt uit zuid tot zuidoost en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

Vanavond en komende nacht is het zwaar bewolkt en in het noorden en oosten valt af en toe regen. Van het zuidwesten uit klaart het op en ontstaan er lokaal mistbanken. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 5°C in het noordoosten tot rond het vriespunt in de opklaringsgebieden. De wind is zwak en variabel.

Morgen blijft de bewolking in het noordoosten overheersen en kan er aanvankelijk nog af en toe regen vallen. Elders wisselen zon en stapelwolken elkaar af en blijft het droog. De mistbanken lossen halverwege de ochtend op. De maxima liggen tussen 10°C in het noordoosten en 14°C in het zuiden en zuidwesten. De wind wordt zwak tot matig uit richtingen tussen noord en oost.

Vooruitzichten

Geleidelijke overgang van een overwegend droog en zonnig weertype met temperaturen boven normaal naar een licht wisselvallig weertype met temperaturen beneden normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 11 april tot en met donderdag 18 april

Geleidelijke overgang van een overwegend licht wisselvallig weertype met temperaturen beneden normaal naar een wisselvalliger weertype met temperaturen rond normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn