Tuesday 27 February
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt, vanuit het westen af en toe regen.

10 juli 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het overwegend bewolkt, al kan in het oosten in de ochtend de zon nog even door de hoge bewolking schijnen. In het noordwesten valt soms wat lichte regen of motregen. In de loop van de middag en avond valt er op meer plaatsen van tijd tot tijd wat regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordwestelijk kustgebied tot 22°C in het zuiden. In de ochtend staat er in het westen een zwakke tot matige zuidelijke wind, in de middag is de wind zuidwestelijk. In het oosten is de wind eerst zwak en veranderlijk.

Komende nacht is er vrij veel bewolking en valt er af en toe wat (buiige) regen. Door de bewolking koelt het niet verder af dan ongeveer 14°C. De zuidenwind is zwak, langs de kust matig.

Morgen trekt de meeste bewolking oostwaarts weg en komt er van het westen uit meer ruimte voor de zon. Er ontstaan dan wel stapelwolken die vooral verder landinwaarts kunnen uitgroeien tot een bui, in het noordoosten mogelijk met onweer. Met maxima die uiteenlopen van 20°C aan de kust tot lokaal 25°C in het zuidoosten wordt het warmer dan vandaag. De wind draait geleidelijk naar west en is zwak tot matig.

Vooruitzichten

Vrijdag en zaterdag landinwaarts buiig met temperaturen rond normaal. Vanaf zondag meest droog en vrij koel.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 17 juli tot en met woensdag 24 juli

Er is een grote spreiding in de temperatuur rond normaal. De neerslagkans loopt op naar ongeveer 40%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn