Thursday 29 February
Weerman Jannes Wiersema

Buien met kans op onweer, vanmiddag afnemende buiigheid.

27 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt en er komen vooral in de kustprovincies geregeld buien voor met kans op onweer en hagel. De wind komt uit westelijke richtingen en is matig. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 11°C . Langs de kust en boven het IJsselmeer is de wind noordwest en vrij krachtig tot krachtig.

Vanmiddag komen er in de kustprovincies enkele buien voor, landinwaarts neemt de buienactiviteit af. Verder is de zon ook van tijd tot tijd te zien. In de avond wordt het met uitzondering van de kust droog. De wind draait van het noorden uit naar noordoost. .

Vanavond neemt het aantal buien sterk af en komende nacht  is het op de meeste plaatsen droog en wordt het vrij helder, vlak aan zee is een enkele bui nog steeds mogelijk. De noordoosten wind is matig, aan zee vrij krachtig en lokaal mogelijk krachtig. De minimumtemperatuur varieert van 5°C langs de kust tot -1°C in het noordoosten.

Morgen zijn er perioden met zon en is het vrijwel droog, maar het voelt ook vrij koud aan met een middagtemperatuur van rond de 8°C en een matige noordoostenwind. Aan zee is de wind vrij krachtig.

Vooruitzichten

Vrij koud en vooral dinsdag erg nat, mogelijk ook veel wind. Vanaf woensdag zachter, meest droog en af en toe zon.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 03 november tot en met zaterdag 10 november

Vanaf het weekeinde van 3-4 november toenemende kans op regen (naar 50%) met temperaturen die meest waarschijnlijk weer dalen richting de normale waarden voor de tijd van het jaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn