Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Droog met veel zon

01 september 2018 door Jannes Wiersema

De mistbanken die plaatselijk zijn ontstaan verdwijnen nu snel,het is zonnig maar in de middag zijn er ook stapelwolken,maar het blijft droog. De middagtemperatuur is ca 20°C. Er staat een zwakke Westen wind die in de loop van de dag ruimt naar het noordoosten en langs de kust matig wordt 2 – 3 Bft en langs de noordkust mogelijk 4 Bft..

Komende avond en nacht verdwijnen de stapelwolken en wordt het helder. Er kunnen dan in de rustige omstandigheden in het binnenland  gemakkelijk weer enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur daald naar ca 8°C. De wind komt uit het Oosten tot Noordoost en is zwak, langs de kust en boven het IJsselmeer matig 2 – 3 Bft.

Morgenochtend schijnt de zon volop, wel ontstaan er eind van de ochtend en in de middagopnieuw enkele  stapelwolken,maar het blijft droog en de temperatuur loopt op naar een aangename 22°C. De noordoostenwind neemt in de loop van de dag toe van naar matig,mogelijk in Noorderlijk kustgebied  soms vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Stuk minder zonnig bij tijden veel bewolking en soms wat regen en buien, eind vd week meest droog en meer zon. De middag temperaturen zijn rond of iets boven normaal.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 08 september tot en met zaterdag 15 september

 Rustig met geregeld zon maar soms ook een bui. De temperaturen ligt steeds rond of iets boven normaal.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn