Thursday 29 February
Weerman Jannes Wiersema

Eerst af en toe zon, vanaf vanavond perioden met regen.

06 februari 2014 door Jannes Wiersema

In de middag een bui.

Het is vandaag wisselend bewolkt met vooral in de kustprovincies  kans op een bui. In de loop van de middag neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en tegen de avond gaat het in het zuidwesten van het land regenen. De middagtemperatuur bedraagt 9 à 10 graden. De matige tot vrij krachtige zuidwestenwind draait in de loop van de dag geleidelijk naar zuidoost. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig, eerst mogelijk hard.

Vanavond en komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden regen. De minimumtemperatuur van 6 graden wordt al in de avond bereikt. In de loop van de nacht loopt de temperatuur enkele graden op. De zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig. In de loop van de nacht draait de wind naar zuid.

Morgen  wordt het onstuimig met veel bewolking en buien. In de loop van de ochtend draait de wind van zuid naar zuidwest tot west en neemt daarbij toe naar krachtig tot hard boven land en stormachtig langs de kust en op het IJsselmeer. Bovendien zijn er dan in het hele land zware windstoten mogelijk tot ongeveer 90 km per uur. De maximumtemperatuur wordt al in de ochtend bereikt en ligt rond 10 graden, in de middag is het enkele graden frisser. Later in de middag en avond wordt het droger, klaart het op en neemt de wind geleidelijk af

Vooruitzichten

Wisselvallig en vrij zacht met van tijd tot tijd regen en veel wind.

/exp/pluim/Data/PLUIM_06260_NWT.png?1391664783066

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn