Monday 20 May
Weerman Jannes Wiersema

Eerst enkele buien. Later in het zuiden weer regen. Morgen eerst zon.

01 januari 2018 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt en in de ochtend zijn er nog enkele buien. In de middag raakt het van het zuidwesten uit bewolkt en in de avond volgt er vooral in de zuidelijke helft van het land enige tijd regen. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard. De wind neemt geleidelijk in kracht af. In de loop van de middag draait de wind waarschijnlijk naar richtingen tussen zuid en oost.

Kaart verwachtingen vandaag dagKaart verwachtingen morgen nacht

Komende nacht is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien over het land. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C in het noordoosten en 7°C in het zuidwesten. De wind is west tot zuidwest en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.

Morgen overdag is het meest droog en is de zon af en toe te zien. In de loop van de middag neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe en in de avond valt af en toe regen. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De west- tot zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig. In de avond draait de wind naar zuid en neemt aan de kust toe naar hard, mogelijk stormachtig.

Vooruitzichten

Eerst zacht en wisselvallig met woensdag flinke hoeveelheden regen. Van tijd tot tijd veel wind. Na vrijdag rustiger en minder zacht en afnemende kans op regen.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 08 januari tot en met maandag 15 januari

Eerst grote (90%) kans op rustig en meest droog weer met temperaturen rond of iets onder normaal. Vanaf 10 januari grote (80%) kans op overgang naar wisselvallig weer met temperaturen rond of boven normaal. 20% kans op aanhoudend rustig en koud weer.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn