Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Eerst lokaal mistbanken, later zon en langs de westkust kans op mist.

04 april 2017 door Jannes Wiersema

Er zijn brede opklaringen, maar lokaal komen mistbanken voor die halverwege de ochtend oplossen. In het zuidwesten en later langs de gehele westkust kunnen mist en lage bewolking voorkomen. Vanmiddag is er landinwaarts zeer lokaal een lichte bui mogelijk, maar veel stelt dit niet voor. In de avond breiden mist en stratus zich geleidelijk oostwaarts over het land uit. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C, vlak aan zee in de mist is het een graad of 9. De wind is landinwaarts zwak en veranderlijk. Langs de westkust wordt de wind west tot noordwest, aan het einde van de middag en in de avond wordt de wind ook elders noordwestelijk.

Kaart verwachtingen vandaag dag  Waarschuwing land 0 new

In de nacht naar woensdag is het bewolkt en nevelig met plaatselijk mist. Het blijft meest droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 6°C. De noordwestelijke wind is zwak tot matig.

Woensdag is er af en toe zon en blijft het overwegend droog. In de ochtend is het met name in het zuidoosten eerst nog bewolkt en nevelig of mistig. In de middag wordt het ongeveer 13°C en staat er een zwakke tot matige noordwestelijke wind.

Vooruitzichten

Aanvankelijk vrijwel droog en middagtemperaturen die lager liggen dan normaal is voor deze tijd van het jaar. Zondag waarschijnlijk veel zon en warm tot mogelijk zeer warm. Maandag nog vrij warm, maar volgt een overgang naar een weertype met meer bewolking en van tijd tot tijd regen(buien).

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 11 april tot en met dinsdag 18 april

Wisselvallig en middagtemperaturen rond normaal.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn