Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Eerst mistbanken later zonnig, droog en warm

10 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Vanochtend zijn er  (lokaal dichte) mistbanken aanwezig. Deze lossen in de loop van de ochtend op en dan volgt een zonnige en warme dag. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuidoosten. De oostelijke wind is overal matig.

In de nacht naar donderdag is het vrijwel onbewolkt en blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C plaatselijk landinwaarts tot 16°C langs de Zeeuwse kust. Er staat een zwakke tot matige oost- tot zuidoostenwind, in het Waddengebied is de wind af en toe vrij krachtig.

Donderdag overdag zijn er naast zonnige perioden ook enkele wolkenvelden. In het zuidwesten kan in de ochtend lokaal wat lichte regen vallen, verder blijft het waarschijnlijk droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het zuidoosten. Er staat een overwegend matige zuid- tot zuidoostenwind.

Vooruitzichten

Eerst warm nazomerweer met op zaterdag waarschijnlijk maximumtemperaturen rond 25°C. Vanaf zondag of mogelijk maandag overgang naar een koeler en wisselvalliger weertype. Zondag kans (40%) op veel regen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 17 oktober tot en met woensdag 24 oktober

Grote kans (80%) op een licht wisselvallig weertype met middagtemperaturen rond of boven de normale waarden voor de tijd van het jaar.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn