Monday 15 April
Weerman Jannes Wiersema

Eerst (mot)regen, van het zuidwesten uit droger en opklaringen.

31 augustus 2017 door Jannes Wiersema

Het is bewolkt en op veel plaatsen valt (mot)regen. De regen trekt geleidelijk noordoostwaarts weg en van het zuidwesten klaart het op. Wel is er dan nog een enkele lichte bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is zwak tot matig uit noordwest tot west.

 

 

Kaart verwachtingen vandaag dag 

In de nacht naar vrijdag zijn er flinke opklaringen en plaatselijk ontstaat mist. Het blijft vrijwel overal droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 13°C aan de kust en 6°C plaatselijk in het (noord)oosten. De wind is zwak uit zuid tot zuidwest.

Vrijdag overdag zijn er stapelwolken die lokaal uitgroeien tot enkele, soms felle buien. Er is een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Vooruitzichten

Komend weekeinde vooral zaterdag kans op een bui. Verder weinig wind en maxima onder normaal. Na het weekeinde maxima rond normaal en tijdelijk droger.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 07 september tot en met donderdag 14 september

Vrij grote kans (60%) op een weertype met af en toe regen(buien) en maxima net onder of rond het langjarig gemiddelde. Geleidelijk iets meer wind.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn