Wednesday 17 April
Weerman Jannes Wiersema

Eerst plaatselijk (mot)regen, daarna af en toe zon.

13 januari 2014 door Jannes Wiersema

In de middag een bui.

Gisteren was het de mooiste dag van deze week met vollop de zon,in de avond onstond er korte tijd mist in het Noorden en Noordoosten,met daar ook wat lichte vorst. Nieuw beerta had – 0,3 graden,Roodeschool – 0,5 graden in de weerhut,echter op 10cm vroor het daar – 2,2 graden met plaatseijk wat gladheid. Later trok de mist weer op. In de nacht raakte het overal bewolkt,met plaatselijk wat lichte regen/motregen.

Vandaag is er veel bewolking met wat lichte regen/motregen in het Noorden van het land,eldrs valt er lokaal wat motregen. Later in de ochtend trekt de lichte regen naar het oosten weg. Daarna volgt een enkele opklaring met wat zon. In de middag is een lokale bui niet uitgesloten,de grootste kans hierop is voor het westen van het land.De maximumtemperatuur is ongeveer 9 graden. De wind draait vanochtend overal naar het zuidwesten en is matig boven land en eerst nog (vrij) krachtig aan de kust en op het IJsselmeer. Later op de dag wordt de wind weer zuidelijk en neemt af.

Vanavond en komende nacht zijn er eerst enkele opklaringen, maar later neemt vanuit het zuidwesten de bewolking toe. Het blijft nog droog en de minimumtemperatuur ligt rond de 3 graden. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig.

Morgen neemt de bewolking weer toe met af en toe lichte motregen/regen. In het Noordoosten blijft het waarschijnlijk het grootste deel van de dag droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 6 graden en de zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig.

Vooruitzichten

In het algemeen veel bewolking en soms wat regen. Het blijft vrij zacht voor de tijd van het jaar.

/exp/pluim/Data/PLUIM_06260_NWT.png?1389591417723

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn