Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Eerst veel bewolking en (mot)regen,later vanuit het westen opklaringen met enkele buien.

19 december 2018 door Jannes Wiersema

De dag begint met veel bewolking en er valt in het noordoosten en oosten eerst nog (mot)regen. De regen trekt naar Duitsland weg met vanuit het westen opklaringen en later enkele buien. In de loop van de middag is er vooral in het westen een enkele bui mogelijk,elders wordt het dan op de meeste plaatsen droog. De maxima liggen rond 8°C. De wind is zuidelijk en matig, aan de westkust (vrij) krachtig.

In de avond en komende nacht  is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien van zuidwest naar noordoost over het land. In de kustgebieden komen de meeste buien voor en daar is er ook een kleine kans op onweer. De zuidenwind blijft matig, aan de westkust (vrij) krachtig, bij een minimumtemperatuur van circa 5°C.

Morgen overheersen de bewolking en trekken er opnieuw enkele buien over het land, met in de kustgebieden een kleine kans op onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. De wind draait in de loop van de dag naar zuidwest en neemt daarbij af tot matig, in de kustgebieden vrij krachtig.

Vooruitzichten

Wisselvallig en zacht met eind vd week veel wind

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 26 december tot en met woensdag 02 januari

Overgang naar een rustiger en droger weertype waarbij er zo’n 80% kans is op temperaturen rond of boven en 20% beneden normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn