Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Eerst vrij zonnig,later meer bewolking maar wel droog.

08 oktober 2018 door Jannes Wiersema

De dag begint helder, maar hier en daar komen nevel en mistbanken voor. Deze lossen in de ochtend snel op. Overdag is het zonnig, wel zijn er velden sluierbewolking. In het Waddengebied is er in de middag wat meer bewolking. De middagtemperatuur ligt rond 17°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is zwak tot matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig. In het zuiden is de wind zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht is er weinig bewolking. Vooral in het zuiden en midden ontstaan enkele mistbanken. De minima lopen uiteen van 13°C in het Waddengebied tot 4°C plaatselijk in het zuiden. De wind is zwak en komt uit zuidelijke richtingen. In het noordelijk kustgebied is de wind zuidwest en matig, in het Waddengebied af toe vrij krachtig.

Ook morgen is het zonnig. Wel zijn er opnieuw velden sluierbewolking. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16°C in het Waddengebied tot 21°C in het zuiden. De zuidelijke wind is zwak, in het Waddengebied is de wind matig en komt uit het zuidwesten.

Vooruitzichten

Perioden met zon en droog met maximumtemperaturen die oplopen van 18°C op dinsdag naar waarden rond of boven de 20°C de rest van de week. Aan het einde van de week een wat toenemende kans op neerslag.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 15 oktober tot en met maandag 22 oktober

Vrij grote kans (70%) op een wisselvallig weertype, waarbij de temperaturen in de loop van de periode dalen naar waarden rond of onder het langjaargemiddelde.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn