Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Eerst zon, in de loop van de dag van het zuidwesten uit wat regen.

07 november 2018 door Jannes Wiersema

De dag begint met flinke zonnige perioden. Gedurende de ochtend neemt de bewolking in het zuidwesten geleidelijk toe en kan het in Zeeland af en toe gaan regenen. In de loop van de middag en avond trekt dit gebied met bewolking en af en toe regen noordoostwaarts over het land. Veel regen wordt niet verwacht. Met maxima van 13°C in het zuidwesten tot 16°C in het uiterste oosten is het vrij zacht voor de tijd van het jaar. De wind is zuidelijk en neemt toe naar matig, in de kustgebieden is de wind vrij krachtig tot krachtig 2 – 6 Bft.

Komende avond en nacht is er  veel bewolking.Met in het westen enkele buien voor. De minimumtemperatuur komt uit op ca. 8°C. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig5 – 6 Bft.

Morgenochtend kan er in het noordelijk kustgebied eerst nog een enkele bui voorkomen. Verder is het vrij zonnig en blijft het droog. De middagtemperatuur bedraagt 13°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust aanvankelijk vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig. In de loop van de dag neemt de wind af naar zwak tot matig en draait daarbij naar zuidoost.

Vooruitzichten

Vrijdag overwegend droog, daarna van tijd tot tijd regen. Vrij zacht tot zacht voor de tijd van het jaar.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 14 november tot en met woensdag 21 november

Een grote kans (80%) op een rustig en overwegend droog weertype met vooral de eerste dagen temperaturen boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn