Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

Enkele buien, maar ook zon en afnemende wind.

24 september 2018 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt met verspreid over het land nog enkele buien met kans op hagel en onweer met langs de noordkust tijdens buien nog zware windstoten van ca 70 KM/U, met in het noordoosten nog een kleine kans op onweer. In het zuiden en oosten is het aanvankelijk nog zo goed als droog met opklaringen, met zeer lokaal wat mistbanken. In de loop van de middag gaat de buiigheid zich steeds meer tot het noorden en oosten beperken. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De west- tot noordwestenwind is overwegend matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig. Later in de middag en in de avond neemt de wind af.

Komende avond en nacht is het wisselend bewolkt en in de kustgebieden nog een enkele bui. Landinwaarts kan er nevel of een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van lokaal 2°C,met kans op vorst aan de grond in het oosten en zuidoosten tot 8°C vlak aan zee. Boven land is de wind zwak uit een westelijke richting, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind noordwest en matig.

Morgen is er een afwisseling van zon en stapelwolken. Op een enkele lichte bui langs de kust na blijft het droog. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 16°C. De zwakke tot matige wind komt uit richtingen tussen west en zuidwest.

Vooruitzichten

Zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog met eerst iets oplopende maximumtemperaturen. Vanaf vrijdag waarschijnlijk weer koeler.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 01 oktober tot en met maandag 08 oktober

 Op de meeste plaaten droog maar vrij koel weertype.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn