Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Flinke perioden met zon en vrijwel overal droog.

08 november 2018 door Jannes Wiersema

Vanochtend  is er in het noordelijk kustgebied kans op een bui. Verder is het zonnig en blijft het droog. De middagtemperatuur stijgt naar 13°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust aanvankelijk vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig. In de loop van de dag neemt de wind af naar zwak tot matig en draait daarbij naar zuidoost 6 – 2 Bft.

Vanavond eerst nog opklaringen maar in de nacht trekken er enkele wolkenvelden over en blijft het op de meeste plaatsen droog. Later in de nacht ontstaan er enkele mistbanken. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 5°C. De wind wordt zwak tot matig en draait naar een oostelijke richting.

Morgen is het vrij zonnig en blijft het droog. Met name in het noorden komen er in de ochtend nog enkele wolkenvelden voor. De middagtemperatuur wordt 11°C op de Wadden tot 14°C in het zuiden. De wind wordt matig en komt uit het zuidoosten. In de avond wordt de wind langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Vrij zacht met overwegend veel bewolking en van tijd tot tijd regen en buien. Halverwege volgende week een overgang naar een rustig en droog weertype.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 15 november tot en met donderdag 22 november

Grote kans (80%) op een aanhoudend rustig en droog weertype. Temperaturen waarschijnlijk dalend naar beneden de langjaargemiddelde waarden voor de tijd van het jaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn