Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Frisse Koningsdag met buien,maar ook geregeld de zon

27 april 2019 door Jannes Wiersema

Er is veel bewolking en het regent van tijd tot tijd. In de loop van de ochtend wordt het van het westen uit droger en af en toe de zon. Vanmiddag ontstaan er enkele buien, de meeste landinwaarts met vooral in het oosten kans op onweer, korrelhagel en windstoten. De zuid oosten- tot zuidwestenwind neemt vanochtend toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig, mogelijk hard. In de loop van de middag draait de wind naar een west- tot zuidwestelijke richting. Met een maximumtemperatuur rond 13°C wordt het in combinatie met de wind een frisse Koningsdag.

Komende nacht is er vrij veel bewolking en valt er vooral in de westelijke helft nu en dan regen of een bui. De minimumtemperatuur loopt uiteen van lokaal 4°C in het oosten tot een graad of 7 in het westen. De zuidwestenwind is overwegend matig.

Morgen is het half tot zwaar bewolkt met hier en daar een bui. De middagtemperatuur wordt niet hoger dan een graad of 13. De zuidwestenwind is zwak tot matig, in de loop van de dag wordt de wind zwak en veranderlijk.

Vooruitzichten

Af en toe zon en overwegend droog met temperaturen rond of iets boven het langjarig gemiddelde. In de tweede helft van de week koeler met een toenemende buienkans.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 04 mei tot en met zaterdag 11 mei

Aanvankelijk temperaturen iets onder normaal met enkele buien. Rond maandag 6 mei een vrij grote kans (60%) op enkele dagen met warmer weer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn