Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Geleidelijk droog met ook nu en dan zon.

01 juli 2017 door Jannes Wiersema

De dag begint op veel plaatsen met regen, in de loop van de ochtend verplaatst het regengebied zich zuidoostwaarts. Vanmiddag komt van het noordwesten uit geleidelijk op steeds meer plaatsen de zon door. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C langs de kust en in het zuidoosten en elders lokaal 20°C. De wind draait overal naar noordwest en is matig en aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, in de middag neemt de wind aan zee iets af.

 Kaart verwachtingen vandaag dag

Komende nacht is er vrij veel bewolking en valt er lokaal nog wat lichte regen. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind draait overal naar zuidwest en is overwegend matig.

Morgen overdag is er veel bewolking en valt er eerst nog wat lichte regen of motregen. In de loop van de dag wordt het van het westen uit droog en breekt de zon door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C langs de kust tot lokaal 20°C in het zuidoosten. De overwegend matige wind is zuidwest tot west en draait in de loop van de dag naar noordwest.

Vooruitzichten

Wolkenvelden en overwegend droog. De temperatuur ligt rond 22 graden.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 08 juli tot en met zaterdag 15 juli

Grote kans (50-60%) op licht wisselvallig weer met vrij veel bewolking en nu en dan wat regen. De maximumtemperatuur ligt waarschijnlijk (60%) iets onder de normale waarde voor de tijd van het jaar.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn