Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

Geregeld zon, vooral in het noorden mogelijk wat lichte regen of een buitje

01 juli 2019 door Jannes Wiersema

Met name in het noorden is er tamelijk veel bewolking en daar kan vanochtend en begin van de middag plaatselijk wat lichte regen of een bui voorkomen. Elders begint de dag met flink wat zon, maar ontstaan er in de loop van de ochtend stapelwolken. Vanavond lossen de stapelwolken op. Aan het eind van de avond is er in het noorden opnieuw kans op een bui. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19-20°C op de Wadden tot 24°C in het (zuid)oosten. De wind is westelijk en matig, aan de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied af en toe krachtig, 6 Bft. In de loop van de avond draait de wind naar noordwest.

Komende nacht zijn er wolkenvelden en komt er boven de noordelijke helft lokaal mogelijk lichte regen of een bui voor. Het koelt af naar 13°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan de noord(west)kust vrij krachtig, aanvankelijk mogelijk krachtig.

Morgen zijn er zonnige perioden maar komen er ook wolkenvelden voor. In het noorden is er nog steeds kans op lichte regen of een bui. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordwesten tot rond 22°C in het zuidoosten.

De wind komt uit het noordwesten en is overwegend matig, aan de noord(west)kust af en toe vrij krachtig.

Vooruitzichten

Perioden met zon en en de eerste dagen droog. Vanaf vrijdag meer bewolking en kans op wat lichte regen. Middagtemperaturen komen uit op ongeveer 20°C en minima liggen tussen de 10°C en 13°C

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 08 juli tot en met maandag 15 juli

Grote kans (60%) op rustig en tamelijk fris zomerweer met af en toe wat regen met maximumtemperaturen onder de langjaargemiddelde waarden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn