Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui.

04 december 2017 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt met kans een enkele bui. De middagtemperatuur varieert van 9°C vlak aan zee tot 4°C in het zuidoosten. De wind is west tot noordwest, meest matig, in de middag in het noordelijk kustgebied (vrij) krachtig.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

In de nacht naar dinsdag is het meest bewolkt en plaatselijk kan nog wat lichte regen vallen. De minimumtemperatuur ligt tussen 7 °C. in het noordelijk kustgebied en 3 °C in het zuidoosten. De wind is westelijk, matig, aan de kust meestal vrij krachtig.

Dinsdag overdag is het wisselend bewolkt en op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond 8 °C De wind is westelijk, matig, aan de kust vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied geleidelijk krachtig.

Vooruitzichten

Aanvankelijk een vrij zacht en relatief droog weertype, wel een toenemende wind. Vanaf donderdag toenemende neerslagkansen en geleidelijk minder zacht.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 11 december tot en met maandag 18 december

Vrij grote kans (70-80%) op maxima die dalen naar waardes onder het langjarig gemiddelde. Verder is er iedere dag een grote kans (50-60%) op neerslag, met mogelijk een winters karakter

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn