Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Half tot zwaar bewolkt en vooral later op de dag regen. Zondag enkele buien.

04 november 2017 door Jannes Wiersema

Vandaag is er af en toe zon en vanochtend kan het vooral in het westen af en toe licht regenen. In de eerste helft van de middag bereikt een gebied met buiige regen het zuidwesten van het land en dit gebied breidt zich in de loop van de middag en avond over de rest van het land uit. De middagtemperatuur ligt tussen 13°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten van het land. De wind draait geleidelijk naar zuidwest en neemt daarbij toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust naar krachtig tot hard. In de avond draait de wind naar west tot noordwest.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

In de nacht naar zondag is het bewolkt en valt eerst nog af en toe regen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is westelijk en matig, aan de kust noordwestelijk en eerst nog (vrij) krachtig.

Zondag overdag is het wisselend bewolkt met enkele buien. In de avond beperkt de buiigheid zich tot de kustgebieden. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 10. De wind komt uit een westelijke richting en is overwegend matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Vooruitzichten

Aanvankelijk zonnige perioden en droog met enkele koude nachten. Later volgende week toenemende bewolking en neerslagkansen. Middagtemperaturen rond of iets beneden normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 11 november tot en met zaterdag 18 november

Grote kans op een wisselvallig weertype met temperaturen rond normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn