Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

In de loop van de dag van het zuidwesten opnieuw regen

16 oktober 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend regent het in het uiterste noordoosten eerst nog. Verder zijn er naast wolkenvelden soms ook brede opklaringen en is het overwegend droog. In de loop van de ochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit weer toe en gaat het in het zuidwesten regenen, in de noordoostelijke helft is de zon dan nog af en toe te zien. Vanmiddag raakt het overal bewolkt en zijn er perioden met regen. Vanavond regent het vrijwel overal. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust neemt de wind toe van matig tot vrij krachtig naar krachtig. De middagtemperatuur bedraagt ca. 15°C.

Komende nacht wordt het in het noordwesten geleidelijk droog en klaart het daar mogelijk af en toe op. Elders blijft het bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De minimumtemperatuur komt uit rond 12°C. De wind neemt af naar zwak en wordt landinwaarts veranderlijk. In het westelijk kustgebied blijft de wind matig en draait de wind naar west. In het oosten blijft de wind eveneens matig en vanuit een zuidelijke richting.

Morgen is er af en toe zon en valt er vooral in het zuidoosten af en toe regen. De middagtemperatuur komt uit rond 15°C bij een overwegend matige zuidenwind.

Vooruitzichten

Vrijdag en zaterdag nog veel bewolking en perioden met regen, vanaf zondag kleinere neerslagkansen en iets meer zon. Middagtemperaturen rond normaal voor de tijd van het jaar.

Vooruitzichten lange termijn

Woensdag 23 oktober tot en met Woensdag 30 oktober

Grote kans op een rustig weertype met dagelijks 20-40% kans op regen. Temperaturen eerst waarschijnlijk rond normaal, aan het einde van de periode een toenemende kans (60-70%) op temperaturen aan de lage kant voor de tijd van het jaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn