Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

In het noorden eerst grijs, verder veel zon en droog.

14 november 2018 door Jannes Wiersema

Het wordt vandaag op de meeste plaatsen vrij zonnig, al drijven er ook velden hoge bewolking over, vooral in het westen en noorden. In het uiterste noorden is het vanmorgen echter eerst nevelig en mistig met op veel plaatsen laaghangende bewolking. Het blijft droog en de maxima liggen rond 12°C. De overwegend matige wind is zuidelijk en draait in de middag in het zuiden naar zuidoost.

Vanavond en komende nacht zijn er brede opklaringen. Het wordt nevelig en lokaal kan er ook mist ontstaan. Langs de westkust kan er bovendien lage bewolking voorkomen. De zuidoostenwind is zwak tot matig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in Zeeland tot ongeveer 2°C verder landinwaarts met op meerdere plaatsen vorst aan de grond.

Morgen is het in het overgrote deel van het land zonnig maar langs de westkust kunnen nog steeds enkele (lage) wolkenvelden voorkomen. Eventuele mist lost later in de ochtend of begin van de middag op en lokaal kan het ook de hele dag mistig zijn. De middagtemperatuur varieert van 10°C in het noorden tot plaatselijk 14°C in het zuiden. De wind draait naar oost tot zuidoost en blijft zwak tot matig.

Vooruitzichten

Droog met flinke zonnige perioden. De temperaturen dalen naar waarden (ruim) beneden normaal.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 21 november tot en met woensdag 28 november

Grote kans (80-90%) op een overwegend droog weertype met temperaturen (ruim) beneden het langjarig gemiddelde.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn