Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

In het noorden wat zon,elders veel bewolking mnaar droog

27 november 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag weer een dag met wolkenvelden, de meeste bewolking wordt in het zuiden van het land verwacht. Meer naar het noorden toe laat de zon zich af en toe zien. Het blijft droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 6°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en draait in de loop van de dag van oost tot noordoost naar zuidoost.

In de nacht naar woensdag zijn er brede opklaringen, maar de bewolking in het zuidwesten breidt zich weer verder over het land uit en in de loop van de nacht gaat het in Zeeland regenen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van +4°C in het zuidwesten tot -3°C in het noordoosten van het land. De zuidoostenwind wordt boven land overal matig en neemt op het IJsselmeer en in het Waddengebied toe naar vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.

Woensdag overdag breiden de bewolking en lichte regen zich verder over het land uit. De temperatuur ligt in de middag tussen de 8°C in Zeeland en 4°C in Groningen. In de avond loopt de temperatuur nog verder op. De zuidoostenwind is matig boven land en af en toe krachtig boven zee en het IJsselmeer.

Vooruitzichten

Vrij zacht, veel bewolking en vooral op donderdag, zaterdag en zondag perioden met regen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 04 december tot en met dinsdag 11 december

Grote kans (80%) op een aanhoudend wisselvallig en vrij zacht weertype.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn