Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

In het (zuid)oosten enkele onweersbuien, elders een bui. Later droger.

03 juni 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is er veel bewolking en in het oosten en zuidoosten valt er eerst nog een enkele onweersbui, in Limburg eerst mogelijk met windstoten. Elders valt er plaatselijk regen of een bui. In de middag wordt het geleidelijk op de meeste plaatsen droog en klaart het van het westen uit op. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C aan zee tot 24°C lokaal in het oosten van het land. De wind is matig en komt uit het zuidwesten.

Vannacht zijn er wolkenvelden, maar is het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt tussen de 10 en de 14°C. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig.

Morgen overdag is het aanvankelijk op de meeste plaatsen droog en zijn er zonnige perioden. In de middag en avond vallen er stevige buien, met in het oosten kans op onweer en windstoten. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 21°C in het westen tot lokaal 27°C in het oosten. De wind is zuidoostelijk en matig. Later op de dag komt de wind uit uiteenlopende richtingen.

Vooruitzichten

Afwisseling van warmere en minder warme dagen met af en toe regen of enkele stevige regen- en onweersbuien.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 10 juni tot en met maandag 17 juni

Overgang naar een duidelijk koeler en minder wisselvallig weertype met elke dag kans op wat regen of een bui. Later in de periode geleidelijk meer kans op een droger en warmer weertype.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn