Thursday 20 June
Weerman Jannes Wiersema

In het zuidwesten enkele buien. Verder mist en later overal een enkele bui

19 september 2017 door Jannes Wiersema

In het zuidwesten enkele buien, soms met onweer. Verder op uitgebreide schaal mist. De mist trekt in de loop van de ochtend op en er ontstaan stapelwolken. Plaatselijk groeien deze uit tot een bui. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. Aan de zuidwestkust is de wind noordwestelijk en matig tot vrij krachtig. Elders is de wind zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. Later wordt de noordwestelijke wind zwak tot matig.

Waarschuwing land 0 new 

Komende nacht v is het wisselend bewolkt en het blijft vrijwel overal droog. In het zuidoosten ontstaat lokaal een enkele mistbank. Minima liggen tussen 10°C aan de kust en 5°C in het oosten. De wind is zwak, aan de kust matig uit west tot zuidwest.

Woensdag overdag zijn er perioden met zon en het blijft op de meeste plaatsen droog De middagtemperatuur ligt rond 17 graden. De westelijke wind is zwak tot matig.

Vooruitzichten

Rustig begin van de herfst met perioden met zon en overwegend droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19 à 20°C.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 26 september tot en met dinsdag 03 oktober

Aanvankelijk grote kans (rond 80%) op overwegend droog weer met maximumtemperaturen rond het langjarig gemiddelde. Aan het einde van de periode kans (50%) op regen met maximumtemperaturen rond of iets beneden normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn