Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Meest bewolkt en af en toe motregen, morgen af en toe zon en een enkele bui.

24 juni 2017 door Jannes Wiersema

Vandaag is het overwegend bewolkt en valt er op veel plaatsen van tijd tot tijd lichte (mot)regen. In het zuidoosten is eerst de zon nog te zien en is het droog, later in de middag neemt ook daar de bewolking toe en is wat lichte regen mogelijk. Het wordt vanmiddag niet warmer dan een graad of 20, in Zuid-Limburg kan het nog 23°C worden. De wind is zuidwestelijk, matig boven land en (vrij) krachtig langs de kust.

 Waarschuwing land 0 new

Komende nacht blijft het bewolkt en valt er af en toe regen en motregen. In het noordwesten wordt het droog en klaart het wat op. De minimumtemperatuur wordt omstreeks 16°C en de west tot zuidwestelijke wind blijft matig boven land en (vrij) krachtig aan zee.

Morgen is er vrij veel bewolking, maar er is ook af en toe ruimte voor de zon. Er kan een lichte bui of wat regen vallen. De middagtemperatuur varieert van 18°C in het noordwesten tot plaatselijk 23°C in het zuidoosten. De meest westelijke wind is matig, aan zee (vrij) krachtig.

Vooruitzichten

Af en toe zon en geleidelijk steeds groter wordende kans op regen of buien. Middagtemperaturen rond de normale waarden voor de tijd van het jaar, ongeveer 20°C. rond het midden van de week mogelijk warmer.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 01 juli tot en met zaterdag 08 juli

Grote kans (ca. 80%) op het aanhouden van het wisselvallig weertype met af en toe regen. De maximumtemperaturen liggen net iets onder de langjarig gemiddelde waarden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn