Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Meest bewolkt met regen en enkele buien met vanmiddag kans op onweer.

15 augustus 2019 door Jannes Wiersema

Er is veel bewolking en de regen en motregen trekken naat het Oosten weg,waarna er vanuit het Westen buien overtrekken met in het Noorden kans op onweer. In deloop van de dag klaart het van het westen uit op met dan ook geregeld de zon met dan nog slechts een enkele bui. De middagtemperatuur wordt ongeveer 21°C en de wind draait van zuidwest naar west en is matig, aan de kust (vrij) krachtig 3 – 6 Bft.

Komende nacht zijn er opklaringen en in het noordelijk kustgebied is er nog kans op een enkele bui, in de zuiden kan een mistbank onstaan. De Minima komen uit op omstreeks 14 graden. De wind is zuidwest, zwak tot matig 2- 4 Bft.

Morgen zijn er perioden met zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 22°C. In de avond neemt de bewolking toe en later valt in het westen af en toe regen. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Zaterdag en Zondag perioden met regen. Daarna overwegend droog en temperaturen iets beneden normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Donderdag 22 augustus tot en met Donderdag 29 augustus

Grote (80%) kans op aanhoudend droog weer met zonnige perioden. De temperaturen liggen eerst iets onder, later rond normaal, maar de onzekerheid neemt toe.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn