Monday 15 April
Weerman Jannes Wiersema

Meeste wolkenvelden aan zee, binnenland de meest zon.

17 september 2018 door Jannes Wiersema

De dag begint lokaal nog nevel of een mistbank,verder zonnige perioden maar ook redelijk wat sluierbewolking en langs de kust ook wolkenvelden,met in Zeeland ook laaghangende bewolking. Deze lossen in de loop vd dag weer op.Het blijft overal droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot 25°C in het zuidoosten. De zuid tot Zuidwestelijke wind is zwak tot matig 2 – 4 Bft. In de avond draait de wind naar zuidoost.

In de avond en komende nacht klaart het flink op is het breed op en kan er plaatselijk opnieuw nevel vormen. De minima lopen uiteen van 12 a 13°C landinwaarts tot 15°C aan de kust. De zuidoostenwind neemt geleidelijk toe naar zwak tot matig, langs de kust vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Morgen zijn er zonnige perioden, al drijven er in het westen in de loop van de dag wel wolkenvelden binnen vanaf zee. Het blijft droog. Het wordt warmer dan vandaag met maxima die uiteenlopen van 20°C in het noordwestelijk kustgebied tot 27°C in het oosten en Zuidoosten. De wind draait in de loop van de middag naar zuidwest en trekt verder aan tot matig, in de kustgebieden (vrij) krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Eerst droog met flinke zonnige perioden en warm nazomerweer, vanaf vrijdag bewolkt, met toenemende kans op (onweers)buien en een stuk koeler.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 24 september tot en met maandag 01 oktober

Vanaf zondag meest droog met slechts een enkele bui. Met temperaturen rond normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn