Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

No eerst nog opklaringen met vorst aan de grond,verder is er veel bewolking met soms wat lichte regen of motregen.

02 maart 2019 door Jannes Wiersema

Op de meeste plaatsen is het bewolkt,maar in het No zijn er eerst nog brede opklaringen met de zon met later ook daar een toenemende bewolking en lokaal valt lichte regen of motregen. De maximumtemperaturen liggen tussen 8°C op de Wadden en lokaal 12°C in het zuiden. De zuid- tot zuidwestenwind is nu nog  meest zwak maar neemt toe naar matig, in de avond aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig, mogelijk hard 2 – 7 Bft.

In de avond en komende nacht is het bewolkt en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. Met een temperatuur van circa 8°C wordt het niet koud. De zuidwestenwind is vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard 5 – 7 Bft.

Morgen is het bewolkt en valt er geruime tijd regen. In de middag en avond wordt het van het zuiden uit geleidelijk droog. De maximumtemperatuur bedraagt ongeveer 11°C, in het noorden wordt deze temperatuur pas in de avond bereikt. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig. In de avond neemt de wind langs de kust toe naar hard 3 – 7 Bft.

Vooruitzichten

Wisselvallig en aanvankelijk onbestendig weertype met temperaturen rond normaal en vooral op maandag grote kans op zware windstoten.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 09 maart tot en met zaterdag 16 maart

Aanhoudend wisselvallig en weinig ruimte voor de zon

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn