Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

No eerst nog opklaringen, verder hier en daar regen, vanmiddag vooral in het noorden

09 november 2019 door Jannes Wiersema

In het No en O eerst nog opklaringen met de zon,later toenemende bewolking en in de middag in het Noorden regen,terwijl dan in het Zuiden opklaringen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind is zuidwestelijk en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer naar (vrij) krachtig, mogelijk hard, 7 Bft. In het noordoosten is de wind zuidoost en matig.

Komende nacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Het wordt nevelig en in een bredere opklaring kan een mistbank ontstaan. Vlakbij de kust ligt de minimumtemperatuur enkele graden boven nul, in het binnenland zal het op veel plaatsen licht vriezen en zeer lokaal kan het glad worden. De wind wordt zuidoostelijk en is zwak tot matig, in het Waddengebied mogelijk vrij krachtig.

Morgen overdag zijn er zonnige perioden. In het (uiterste) noorden komt meer bewolking voor en daar valt mogelijk nog een bui. De middagtemperatuur komt uit op zo’n 9°C. De zwakke tot matige wind komt In het zuiden uit een oostelijke richting, in het noorden is de wind zuidelijk.

Vooruitzichten

Vrij veel bewolking en iedere dag kans op regen of buien. Middagtemperaturen rond de 7°C en minima op alle dagen, uitgezonderd dinsdag, tegen het vriespunt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 16 november tot en met zaterdag 23 november

Tamelijk grote kans (60%) op aanhoudend wisselvallig weer met middagtemperaturen iets onder de langjaargemiddelde waarden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn