Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

No eerst nog wat opklaringen met wat zon, later overal af en toe regen, in het oosten mogelijk een onweersbui

06 september 2018 door Jannes Wiersema

De bewolking overheerst,maar in het Noordoosten begint de dag nog vriendelijk met wat zon en een mistbankje later ook daar bewolkt met geregeld wat regen,mogelijk dat langs de  oostgrens  geisloeerde buien voorkomen waarbij onweer mogelijk is. In de namiddag en avond wordt het van het zuidwesten uit geleidelijk droog met enkele opklaringen en wat zon. Het wordt 18°C aan zee tot 22°C in het oosten. De wind is zwakke tot matig, aan zee enige tijd vrij krachtige west- tot noordwestenwind 2 – 5 Bft.

Komende nacht toenemende bewolking met van van tijd tot tijd regen, aan zee komen er enkele buien voor mogelijk met onweer. De zwakke wind is zuidwestelijk, in de loop van de nacht krimt de wind aan zee naar het westen en neemt daar toe naar matig tot vrij krachtig. De minimumtemperatuur daalt naar 14°C aan zee tot 10°C in het oosten.

Vrijdag overdag trekt de neerslag naar het oosten weg en komt de zon vanuit het westen geleidelijk weer tevoorschijn. Met 17°C is het aanmerkelijk koeler geworden dan de afgelopen tijd. De wind wordt overal westelijk en neemt toe naar matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig 3 – 6 Bft.

Vooruitzichten

Wisselend bewolkt en vooral in het noorden soms wat regen en een paar buien. De middagtemperatuur gaat weer omhoog op van 18°C op zaterdag naar 21°C op dinsdag.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 13 september tot en met donderdag 20 september

Vrij grote kans op een droog en rustig weer,met temperaturen die nogal wisselen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Kaart verwachtingen vandaag dag Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn