Sunday 25 February
Weerman Jannes Wiersema

NO mist elders opklaringen en droog

23 februari 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend komt er in het noordoosten echter eerst nog lage bewolking men mist voor, ook in het het zuiden is het zeer lokaal mistig. Vanmiddag moet volgens de kaarten het overal zonnig zijn,maar toch zit ik daar nog wel mee en denk ik dat het op sommige plaatsen toch gaat tegenvallen,omdat de boevenstroming meer Noord is en laaghangende bewolking boven de noordzee naar het zuiden gaat afzakken het is afwachten in hoever de zon de kracht heeft dit op te ruimen. De middagtemperatuur ligt tussen 9°C in het noorden tot lokaal 13°C in het zuiden. De overwegend matige wind komt aanvankelijk uit het oosten en draait in de ochtend naar een zuidoostelijke richting.

In de avond en nacht is het vrijwel overal onbewolkt. De temperatuur daalt op veel plaatsen tot net onder het vriespunt en de zuidoostenwind is zwak.

Morgen is het zonnig, vanaf de middag kan er ook wat sluierbewolking voorkomen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot lokaal 14°C in het zuiden van het land. De zuidoostenwind is overwegend zwak.

Vooruitzichten

De eerste dagen zonnig en zeer zacht, ’s nachts lokaal lichte vorst. Later in de week meer bewolking, kleine kans op regen en overdag iets minder zacht.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 02 maart tot en met zaterdag 09 maart

In het weekeinde van 2-3 maart grote kans (80%) op een overgang naar wisselvallig weer met af en toe regen. Temperaturen zowel overdag als ’s nachts (ruim) boven normaal. Mogelijk (20% kans) later in de periode opnieuw droog en zeer zacht weer.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn