Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Op de meeste plaatsen bewolkt en af en toe (mot)regen.

04 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Het is meest bewolkt met  in het noorden kan er af en toe wat  lichte regen vallen. In de loop van de ochtend  in het zuiden wat opklaringen met de zon. Met maximumtemperaturen van 16°C in het noorden tot 19°C in het zuiden van het land. De wind is zuidwestelijk en wordt matig, aan de kust vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vanavond klaard het op de meeste plaatsen op en volgt er een vrij heldere nacht opklaringen met lokaal kans op een mistbank. De minima dalen rond de 9°C. De wind draait naar zuid en is zwak tot matig 2 – 3 Bft.

Morgen zijn er perioden met zon en blijft het droog. De maximumtemperaturen variëren van ca. 17°C in het noorden tot 22°C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is matig 3 – 4 Bft.

Vooruitzichten

Zaterdag warm, maar toenemende bewolking met in de avond van het westen uit regen. In de loop van zondag droog en zonnige perioden met normale temperatuur van ca 15 graden. na het weekend zonnig perioden en middagtemperaturen die oplopen naar waardes ruim boven normaal op woensdag. In de nachten naar maandag en dinsdag is er met name in het oosten kans op vorst aan de grond.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 11 oktober tot en met donderdag 18 oktober

Licht wisselvallig met eleke dag kans op een bui of wat regen,met temperaturen rond of iets boven de norm voor deze tijd van het jaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn