Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Op de meeste plaatsen eerst wolkenvelden, later zonnig maar het noordelijk kustgebied blijft de bewolking hardnekkig

27 juni 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend zijn er aanvankelijk wolkenvelden, maar op veel plaatsen breekt de zon spoedig door. Het wordt dan een zonnige dag, al blijft het noordelijk kustgebied gevoelig voor bewolking vanaf zee. De maxima lopen uiteen van 17°C in het Waddengebied tot 26°C in het zuidoosten. De wind is matig en komt uit noord tot noordoost, aan de westkust is de wind vrij krachtig, langs de Zeeuwse kust (vrij) krachtig.

Komende nacht is het in het zuiden helder, in het noorden komen wolkenvelden voor. Het blijft overal droog. De minimumtemperaturen liggen rond 12°C. De wind komt uit noord tot noordoostelijke richting en is zwak tot matig.

Morgen zijn er flinke perioden met zon,maar opnieuw in het noorden ook nog wat bewolking. De temperatuur loopt op naar waarden tussen 19°C aan de kust en 28°C in het zuidoosten van het land. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten.

Vooruitzichten

Tot het einde van de maand zonnig en droog, met temperaturen die in het weekeinde oplopen tot tropische waarden. Begin volgende week overgang naar een licht wisselvallig weertype met temperaturen rond of net onder normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 04 juli tot en met donderdag 11 juli

Licht wisselvallig tot meest droog, met temperaturen rond of net onder normaal en een dagelijkse neerslagkans in de orde van 10-20%. In de loop van de periode geleidelijk toenemende kans op temperaturen boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn