Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Op de meeste plaatsen zonnig, in het noordwesten enkele wolkenvelden maar wel droog.

09 oktober 2018 door Jannes Wiersema

De dag begint lokaal met nevel of een enkele ondiepe mistbank. Deze verdwijnen snel. Verder zijn er zonnige perioden met velden sluierbewolking. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het Waddengebied tot 21°C in het zuiden. De zuid- tot zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

In de nacht naar woensdag is er nauwelijks bewolking en ontstaan er hier en daar mistbanken. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt tussen 5°C in het noordoosten tot 11°C in Zeeland. De zwak tot matige wind komt uit richtingen tussen zuid en oost.

Woensdagochtend lossen de eventuele mistbanken snel op en volgt er een dag met veel zon. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuiden. De oostelijke wind is overal matig.

Vooruitzichten

Perioden met zon en meest droog met maximumtemperaturen boven de 20°C. Op donderdag en vrijdag in het zuiden een kleine kan op een bui. Zondag regen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 16 oktober tot en met dinsdag 23 oktober

Vrij grote kans (60%) op een wisselvallig weertype met temperaturen die geleidelijk dalen naar waarden rond of onder het langjaargemiddelde.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn