Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

Opklaringen en zon en droog.

05 januari 2014 door Jannes Wiersema

28Gisteren was het vooral in het Noorden en Noordoosten prachtig weer,met in de ochtend zonnig. De rest had meer wolkenvelden.Vandaag trekt een ruggetje van Hogedruk over zodat het vandaag rustig en droog gaat worden,van lange duur is het allemaal niet.

Vandaag is het een afwisseling van opklaringen en wolkenvelden en het blijft overwegend droog.Vanavond  neemt de bewolking toe vanuit het zuidwesten. Tegen middernacht vanuit het Zuidwesten regen. De maximumtemperatuur is vandaag rond de 7 graden. De west- tot zuidwestenwind is matig, in de kustgebieden vrij krachtig. In de loop van de middag en avond draait de wind naar zuid en neemt vooral langs de kust toe naar krachtig.

Komende nacht is het bewolkt en regent het van tijd tot tijd. Daardoor komt de minimumtemperatuur niet lager uit dan ca 4 graden en die worden in begin vd nacht gehaald,want later loopt het kwik weer op. De zuidelijke wind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard.

Morgen is het zwaar bewolkt en af en toe regent het. Met een middagtemperatuur van 12 – 14 graden is het zeer zacht, mogelijk word er weer een dagrecord gebroken. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard.

Vooruitzichten

Zacht maar wisselvallig. Pas later minder zacht en ook minder wisselvallig.

/exp/pluim/Data/PLUIM_06260_NWT.png?1388907998674

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn