Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Overdag zonnig en op veel plaatsen zomers warm, zondag nog wat warmer.

24 augustus 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het zonnig en warm met middagtemperatuur van 24°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 30°C in het zuiden en oosten. De wind komt uit oost tot zuidoost en is zwak tot matig 2 – 4 Bft.

In de avond en komende  nacht is het onbewolkt. De minima dalen naar  17°C aan de kust en 12°C plaatselijk landinwaarts. De wind is noordoostelijk en meest zwak 1 – 2 Bft.

Morgen is het opnieuw zonnig. In het oosten van het land kunnen in de middag wel enkele stapelwolken ontstaan,maar het blijft droog. De maxima lopen uiteen van 26°C in het Waddengebied tot 31°C in het zuidoosten. De zwakke wind is eerst oostelijk en komt later uit uiteenlopende richtingen 1 – 2 Bft.

Vooruitzichten

Zonnige perioden en tot en met maandag droog. Vanaf dinsdag een kleine kans op een enkele bui, maar vooral op donderdag kans op regen. Middagtemperatuur tot en met woensdag rond 29 graden met op veel plaatsen kans op tropische waarden. Vanaf donderdag beduidend minder warm.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Zaterdag 31 augustus tot en met Zaterdag 07 september

Kans (40%) op het aanhouden van het licht wisselvallig weertype met circa 60% kans op middagtemperaturen rond de langjaargemiddelde waarden.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn