Saturday 18 May
Weerman Jannes Wiersema

Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen, maandag toenemende wind,

06 januari 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is er in het algemeen veel bewolking en hier en daar valt soms motregen,later op de dag mogelijk lokaal een klein zonnetje. De middagtemperatuur bedraagt ca. 7°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied eerst mogelijk nog vrij krachtig.

Komende avond en nacht is het bewolkt en valt er plaatselijk lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 7°C vlak langs de kust. De wind is zwak en komt uit west, later zuidwest, langs de kust is de wind matig.

Ook morgen is er veel bewolking en regent het van tijd tot tijd. De meeste regen valt later in de middag en avond. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het zuidoosten tot 9°C in het noordwesten. De zuidwestenwind neemt toe tot matig of vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer tot krachtig. In de avond draait de wind naar west tot noordwest en wordt aan de kust hard, 7 Bft, in het noordelijk kustgebied mogelijk stormachtig, 8 Bft met daar kans op zware windstoten, 90-100 km/u.

Vooruitzichten

Geleidelijk iets kouder en vrijwel droog. Op dinsdag veel wind en vanaf vrijdag weer iets zachter en wisselvalliger.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 13 januari tot en met zondag 20 januari

Meest bewolkt en wisselvallig weertype. Temperaturen rond normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn