Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Overwegend bewolkt en in het zuid(west)en soms regen.

23 november 2019 door Jannes Wiersema

Er is vrij veel bewolking en in het zuidwesten kan er vanochtend mogelijk nog lichte regen vallen. In het noordoosten is er vanochtend laaghangende bewolking,mar ook wat opklaringen. Later in de middag en in de avond klaart het steeds meer op. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De oostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Komende nacht is er aanvankelijk vrij veel hoge bewolking aanwezig. In de loop van de nacht klaart het in het zuiden breed op en kan er een mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van 3°C in het Waddengebied tot -1°C in het zuiden. De wind blijft oostelijk en neemt af naar zwak tot matig, in het Waddengebied eerst vrij krachtig.

Morgen zijn er flinke zonnige perioden, al blijft met name het noorden gevoelig voor wolkenvelden. Het blijft droog en de maximumtemperaturen variëren van 8°C in het noorden tot 11°C in het zuiden. De zuidoostenwind is zwak tot matig.

Vooruitzichten

In het algemeen veel bewolking met van tijd tot tijd perioden met regen. Maximumtemperatuur ongeveer 10°C en minima ruim boven het vriespunt

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Zaterdag 30 november tot en met Zaterdag 07 december

Kans van 50% op een wisselvallig en vrij zacht weertype en een vrijwel even grote kans op de overgang naar een vrij koud en droog weertype met circa. 35% kans op lichte vorst in de nacht en vroege ochtend.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn