Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Overwegend bewolkt en meest droog.

31 januari 2017 door Jannes Wiersema

Vandaag is het op veel plaatsen bewolkt, de zon laat zich maar op enkele plekken soms zien. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt tussen 3°C in het noordoosten en 6°C in het zuidwesten. De wind is zwak tot matig, eerst veranderlijk, vanaf de middag steeds meer zuidoostelijk.

Kaart verwachtingen vandaag dag Waarschuwing land 0 new

In de nacht naar woensdag kunnen er met name in het noorden en oosten eerst opklaringen met een enkele mistbank voorkomen. Elders is het overwegend bewolkt met later kans op plaatselijk lichte regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets onder het vriespunt in opklaringsgebieden tot +2°C onder de bewolking. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig.

Woensdag overdag is er tamelijk veel bewolking en regent het af en toe. De middagtemperatuur loopt uiteen van 9 graden in het zuiden tot 5 in het noordoosten van het land. De zuidoostenwind is matig. Later in de middag en avond wordt de wind meer zuidelijk.

Vooruitzichten

Aanvankelijk zeer zacht met middagtemperaturen boven 10 graden en ’s nachts ruim boven nul. Verder af en toe regen, maar vooral op donderdag en vrijdag ook droge momenten. In het weekeinde van 4 en 5 februari nemen neerslagkans en wind toe. Het blijft daarbij zacht voor de tijd van het jaar.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 07 februari tot en met dinsdag 14 februari

Grote kans op wisselvallig weer met van tijd tot tijd regen en kans op vrij veel wind. Later neemt de wisselvalligheid mogelijk weer wat af. Temperaturen iets boven normaal, in de nachten neemt de kans op nachtvorst geleidelijk wat toe.

foto van Jannes Wiersema.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn