Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Overwegend bewolkt, vanavond in het noordoosten mogelijk lichte sneeuw.

20 november 2018 door Jannes Wiersema

Het is zwaar bewolkt en droog. Vanavond valt er in het (uiterste) noordoosten en noorden af en toe lichte (natte) sneeuw. De kans op gladheid is echter klein. De maximumtemperatuur ligt rond 4°C. Er staat een matige tot vrij krachtige oostenwind, die het voor het gevoel extra koud maakt. Langs de kust en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard. In de avond neemt de wind langzaam wat af.

Komende nacht zijn er vooral in het noorden en oosten brede opklaringen. In het zuidwesten is het overwegend bewolkt en daar kan wat lichte regen, natte sneeuw of ijsregen vallen. Glad wordt het niet. De minima lopen uiteen van iets boven nul in het zuidwesten en op de Waddeneilanden tot -2°C lokaal in het oosten. De wind is oostelijk en overwegend matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Woensdag overdag zijn er in het zuiden en westen wolkenvelden en kan er eerst nog wat lichte (winterse) neerslag vallen. In het noorden en oosten zijn er zonnige perioden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 6°C in het zuiden. De wind is oostelijk, in het zuiden en midden zwak, in het noorden matig.

Vooruitzichten

Droog en af en toe zon bij temperaturen rond of iets onder normaal. Vanaf zaterdag bewolkt en af en toe regen, met temperaturen rond of iets onder normaal.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 27 november tot en met dinsdag 04 december

Vrij veel bewolking, met af en toe regen. De kans op maxima boven normaal neemt duidelijk toe, naar 60%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn