Sunday 10 December
Weerman Jannes Wiersema

Overwegend bewolkt,soms wat motregen.

15 januari 2019 door Jannes Wiersema

Het is weer een overwegend bewolkte dag met hier en daar wat lichte motregen maar in het zuiden kan de zon in de ochtend nog af en toe te zien zijn. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C, in het zuidoosten blijft het met 6°C wat kouder. De west- tot zuidwestenwind is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, 6 Bft.

Vanavond en komende nacht blijft het bewolkt met af en toe wat lichte motregen. De minimumtemperaturen liggen tussen 4°C in het zuidoosten en 7°C in aan zee. De wind is zuidwestelijk en matig, boven het IJsselmeer vrij krachtig en aan zee krachtig.

Ook morgen verandert er weinig in het huidige weerbeeldmet af en toe wat lichte motregen,pas in de avond trekt er een actiever regenzone van west naar oost over het land met meer regen. De maximumtemperatuur komt uit rond 8°C. De zuidwestenwind is matig boven land, in de kustgebieden vrij krachtig, boven het IJsselmeer en aan zee krachtig en in het noordwestelijk kustgebied hard, 7 Bft.

Vooruitzichten

Donderdag eerst regen, later enkele (winterse) buien. Daarna overgang naar een  koudere weertype. Vrijdag en zaterdag is het overwegend droog, begin volgende week neemt de kans op (winterse) neerslag iets toe.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 22 januari tot en met dinsdag 29 januari

licht wisselvallig met een onzekere temperatuurs verwachting.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn