Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Perioden met regen, in de middag opklaringen met name in het westen.

01 februari 2014 door Jannes Wiersema

In de middag een bui.

Het is bewolkt en er zijn flinke perioden met regen. De regen trekt naar het oosten en verlaat aan het begin van de middag het land. Van het westen volgen er dan opklaringen. Wel is er dan nog een enkele bui mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond de 8 graden.

De zuidelijke wind is vrij krachtig boven land, krachtig op IJsselmeer en hard langs de westkust. In de middag draait de wind tijdelijk naar zuidwest.

In de nacht naar zondag zijn er brede opklaringen, al kan er langs de kust een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt tussen de +4 graden langs de kust en +1 graad in het oosten van het land. De zuidenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard.

Zondagochtend zijn er eerst wolkenvelden, maar in de middag komt de zon af en toe tevoorschijn. Langs de westkust is er nog steeds kans op een enkele lichte bui. De middagtemperatuur ligt rond 7 graden. De zuid- tot zuidwestenwind neemt geleidelijk af naar matig en langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig.

Vooruitzichten

Dinsdag wolkenvelden en droog. Daarna vrij veel bewolking en af en toe regen. Temperaturen boven normaal.

/exp/pluim/Data/PLUIM_06260_NWT.png?1391240561854

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn