Monday 26 February
Weerman Jannes Wiersema

Perioden met zon en in het Noorden lokaal een buitje

03 juli 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag zijn er zonnige perioden met enkele wolkenvelden. In de noordelijke helft is er kans op een lichte bui. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordelijk kustgebied en lokaal 23°C in het zuidoosten. De noordelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht klaart het weer flink op, alleen in het noorden trekken ook enkele wolkenvelden over. Hier en daar ontstaat wat grondmist. De minimumtemperatuur ligt rond de 9°C en de noordelijke wind is zwak tot matig.

Morgen  is er naast zon ook (sluier)bewolking en blijft het droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C vlak aan zee tot 24°C in het zuidoosten van het land. De wind waait uit richtingen tussen west en noord en is zwak tot matig.

Vooruitzichten

Perioden met zon en slechts een kleine dagelijkse neerslagkans. Rond zondag tijdelijk aan de koele kant, verder temperaturen rond normaal.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 10 juli tot en met woensdag 17 juli

De dagelijkse neerslagkans is eerst vrij groot met 60%, daarna neemt deze af naar ca. 40%. De kans op middagtemperaturen rond de langjaargemiddelde waarden is aanvankelijk groot (80%), aan het einde van de periode neemt de kans op middagtemperaturen boven normaal toe naar 70%.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn