Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Perioden met zon met in het Noorden en Noordoosten eerst nog enkele buitjes.

25 september 2018 door Jannes Wiersema

De dag begint koud met lokaal vorst aan de grond. In het binnenland is er weinig bewolking en komen plaatselijk mistbanken voor, die overigens spoedig zullen oplossen. In de kustprovicies is er veel bewolking met geregeld de zon en enkele buitjes,de meeste zon vandaag verder landinwaarts. De maximumtemperatuur is ca. 16°C. De zwakke tot matige wind komt meest uit een zuidwestelijke richting 2 – 4 Bft.

Vanavond en komende nacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen de 9°C in het noorden en 2°C in het zuidoosten,met daar opnieuw vorst aan de grond. De wind draait naar het zuiden en blijft zwak tot matig 2 – 3 Bft. In het noordelijk kustgebied wordt de wind zuidwest en neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig 5 – 6 Bft.

Morgen zijn er flinke perioden met zon en blijft overwegend droog. In het noordelijk kustgebied kunnen er later in de middag en in de avond enkele wolkenvelden overtrekken, mogelijk kan daar een spat regen uit vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De zuidwestenwind wordt matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied krachtig 3 – 6 Bft.

Vooruitzichten

Donderdag nog zonnig en vrij warm met temperatuur boven de 20 °C. Vanaf vrijdag weer temperaturen van ca. 15°C , het blijft echter wel droog met geregeld zon.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 02 oktober tot en met dinsdag 09 oktober

Overwegend droog maar vrij koel,mogelijk volgende week iets meer wisselvalligheid en aanhoudend te koel.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

  

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn