Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

Perioden met zon, vanavond af en toe regen.

26 juli 2017 door Jannes Wiersema

Naast brede opklaringen komen ook nog wolkenvelden voor, zeer lokaal valt er nog wat lichte regen. Overdag hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken en het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond de 22°C. In de avond neemt van het westen uit de bewolking toe en later gaat het af en toe regenen. De wind draait in de loop van de dag van noordwest naar zuidwest en is zwak tot matig.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

In de nacht naar donderdag is het bewolkt en valt er af en toe lichte regen en motregen. De minimumtemperatuur wordt ca. 16°C en de zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

Donderdagochtend trekken bewolking en regen naar het oosten weg. Vanuit het westen komt de zon soms tevoorschijn en is er een kans op een enkele lichte bui. In de avond trekken er enkele buien van west naar oost over het land, daarbij is een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur wordt ongeveer 20°C en de zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Vooruitzichten

Wisselvallig met af en toe zon, maar soms ook wat regen of een bui. De temperaturen liggen veelal rond of iets beneden normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 02 augustus tot en met woensdag 09 augustus

Vrij grote kans (ca. 80%) op het aanhouden van het vrij koele en wisselvallige weertype.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn