Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Rustig najaarsweer.

20 oktober 2018 door Jannes Wiersema

De mistbanken lossen vrij snel op met in de noordelijke helft wolkenvelden, maar het zal op de meeste plaatsen droog blijven. Elders is er meer ruimte voor de zon, al trekken er van tijd tot tijd ook velden met sluierbewolking over. Het wordt vandaag ca 15°C. Er staat een zwakke, aan zee matige westenwind. In het zuiden komt de wind uit veranderlijke richtingen, 1 – 4 Bft.

Vanavond en komende nacht zijn er vooral in het zuiden brede opklaringen, met kans op vorming van enkele mistbanken. Elders blijven er wolkenvelden aanwezig. De minima lopen uiteen van 2°C in het zuiden tot 12°C op de Wadden. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuidwestenwind 1 – 4 Bft.

Morgen zijn er vooral in het noorden en midden wolkenvelden, in het zuiden is er waarschijnlijk ook ruimte voor de zon. In de loop van de avond wordt de bewolking in het noordwesten dikker en kan daar wat lichte regen gaan vallen. Het wordt ongeveer 16°C. De zuidwestenwind is zwak, in het noorden en noordwesten matig. In het zuidoosten is de wind zwak en variabel 1 – 4 Bft.

Vooruitzichten

Licht wisselvallig met soms wat regen en vooral dinsdag meer wind. Aanvankelijk liggen de middagtemperaturen rond het langjarig gemiddelde, na donderdag waarschijnlijk daaronder.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 27 oktober tot en met zaterdag 03 november

 Aanhoudend wisselvallig weer met middagtemperaturen beneden het langjarig gemiddelde.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn