Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Rustig zomerweer

26 augustus 2017 door Jannes Wiersema

Er zijn perioden met zon en het blijft droog. Vanmiddag wordt de bewolking in het noorden dikker en tegen de avond kan daar wat regen vallen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 21°C in het noorden tot plaatselijk 26°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en draait vanochtend naar west tot noordwest.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

Komende nacht is het wisselend bewolkt en het blijft droog. Plaatselijk ontstaat mist. De minimumtemperatuur komt uit op omstreeks 13°C. De wind is zwak uit west tot noordwest.

Zondag begint de dag met vooral in het oosten met wolkenvelden. In de loop van de dag komt er van het westen uit steeds meer zon. De maxima liggen tussen 20°C in het noordelijk kustgebied en 25°C plaatselijk in het zuiden. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit het noordwesten of noorden.

Vooruitzichten

Perioden met zon en droog. Vanaf dinsdag kleine kans op wat regen. De eerste paar dagen liggen de maxima rond 23°C, vanaf woensdag maximumtemperatuur ongeveer 19°C.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 02 september tot en met zaterdag 09 september

Grote kans (80-90%) op het aanhouden van het rustige weertype met ca. 50% kans op neerslag, waarbij de maxima rond of iets onder de normale waarden voor de tijd van het jaar worden verwacht.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn