Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Toenemende bewolking en regen.

29 augustus 2018 door Jannes Wiersema

In het midden en zuidwesten van het land zijn enkele mistbanken onstaan, die de komende uren snel oplossen. Vanochtend zijn er eerst perioden met zon, maar van het zuidwesten uit neemt de bewolking toe met in het zuiden en westen af en toe regen,de meeste regen wordt in het westen en zuiden verwacht met lokaal daar tussen de 10 en 20 mm in het Noorden en Noordoosten de minste hoeveelheden van tussen de 2 en 5 mm. Vanmiddag regent het vrijwel overal, met in het zuidoosten ook kans op een onweersbui. In de loop van de avond wordt het van het westen uit droger en mogelkijk daar een paar opklaringen. Met maxima  van 18°C aan zee tot lokaal 23°C in het oosten en zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit verschillende richtingen. Vanmiddag draait de wind van het westen uit naar het noordwesten. Vanavond wordt de wind aan zee en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Kaart verwachtingen vandaag dag Waarschuwing land 0 new 

Komende nacht zijn er wolkenvelden met lokaal nog een bui met een minimumtemperatuur van 13°C en de noordwestenwind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk krachtig 2 – 6 Bft.

Morgen is het half tot zwaar bewolkt met kans op een bui. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18°C. De noordwestelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer eerst nog vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Vrij zonnig en droog. Vrijdag nog vrij frisjes, daarna middagtemperaturen oplopend naar  zomerse waarden van 25 graden begin volgende week.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 05 september tot en met woensdag 12 september

 Rustig en overwegend droog nazomerweer met middagtemperaturen boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn