Monday 20 May
Weerman Jannes Wiersema

Toenemende bewolking, vanmiddag vanuit het zuidwesten af en toe regen.

31 januari 2016 door Jannes Wiersema

In de middag een bui.

In de middag een bui.

Het is wisselend bewolkt en in het noorden komt nog een enkele bui voor. Verder neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe. Vanmiddag gaat het van het zuidwesten uit van tijd tot tijd regenen. De wind is zuidwest en matig. An de kust is de wind west en krachtig, in het Waddengebied af en tot hard, maar neemt in de loop van de dag van het zuidwesten uit af naar vrij krachtig en draait daarbij naar zuidwest. In de avond neemt de wind in het zuidwesten van het land toe naar ((vrij) krachtig. De middagtemperaturen liggen rond de 7 graden. In de avond loopt de temperatuur geleidelijk enkele graden op.

Komende nacht is er vrij veel bewolking en trekt de regen geleidelijk naar het noordoosten weg. Met een temperatuur van omstreeks 10 graden is het zeer zacht. De wind komt uit westelijke richtingen en is boven land matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard.

Maandag overdag is het overwegend bewolkt. Af en toe kan er wat lichte motregen vallen, maar de droge perioden zullen overheersen. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 11 graden. Daarbij staat er een vlagerige (vrij) krachtige zuidwestenwind, aan zee is de wind hard tot stormachtig, windkracht 7 à 8.

Vooruitzichten
Aanhoudend vrij zacht en wisselvallig weer met van tijd tot tijd veel wind en iedere dag kans op neerslag

mosimage

Vooruitzichten lange termijn
zondag 07 februari tot en met zondag 14 februari
Grote kans (80 %) op het aanhouden van het wisselvallig weertype met maximumtemperaturen rond de normale waarden voor de tijd van het jaar

chart temp

chart neerslag

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn